De Dode Zeerollen

Vanaf begin Juli tot Januari 2014 is de tentoonstelling de Dode Zeerollen in het Drents Museum in Assen te bezoeken. Begin April 2013 waren 10 journalisten tesamen met gastconservator en directeur van het Qumran Instituut van de Rijksuniversiteit Groningen professor Mladen Popovic en adjunct directeur van het Drents Museum Harry Tupan op bezoek in Israel ter voorbereiding van de tentoonstelling. Ik heb deze bijzonder geslaagde persreis mogen begeleiden.

Hierbij zeer uitgebreide en goede (achtergrond)  informatie over de Dode Zeerollen beschreven in  onder andere de Elsevier, het Dagblad van het Noorden, Quest, de Volkskrant, de Trouw en het NRC Handelsblad.

Elsevier 11 Mei 2013


Ik wil je nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding van deze persreis. Wat hebben we veel gezien, gehoord, beleefd en ervaren! Dankzij jouw bezielende leiding is niet alleen de logistiek van deze reis voortreffelijk verlopen, maar hebben we ook nog veel meer interessante en boeiende achtergrondinformatie gehoord. Dank, Dank! Ook voor de gezelligheid!Ellen ter Hofstede
Hoofd afdeling Communicatie | Communicationmanager
Drents Museum | ASSEN

Quest Mei 2013Elsevier 6 July 2013Archeologie Magazine 

de Volkskrant 6 July 2013


Trouw 6 July 2013

Het NRC Handelsblad 6 July 2013
Reformatorisch Dagblad 5 July 2013